Leverandører:
"Vi er sammen om det her."
- Spørg leverandørerne, hvad de gør for at bekæmpe klimaforandringerne.
- Gør din præference for mere bæredygtige ingredienser, emballage og transport kendt.
- Tal om, hvordan I kan samarbejde for at hjælpe hinanden med at nå jeres bæredygtighedsmål.
- Tilbyd dine madrester som kompost for give næring til dine leverandørers afgrøder.
Kunder:
"Vi deler dine mål."
- Husk, at forbrugerne leder efter virksomheder, der prioriterer bæredygtighed.
- Lav officielle forpligtelser eller mål om bæredygtighed, mål, hvor du er i dag, hvilke tal du vil nå, og hvornår du vil nå dem.
- Del dine forpligtelser på indendørs og udendørs skilte, menuer og sociale medier.
- Offentliggør din indsats og dine resultater, og bak dem op dem med målbare data, hvis det er muligt.
- Tjek altid lokale regler, før du kommer med påstande om bæredygtighed, da hvert land har sine egne regler.
Medarbejdere:
"Vi arbejder på at gøre en forskel."
- Tal med dine medarbejdere om, hvorfor bæredygtig praksis betyder noget, og fortæl dem, hvad du gør.
- Hjælp alle medarbejdere med at forstå, hvordan de kan spille en rolle for at skabe en bedre planet.
- Sørg for, at dit tjenerpersonale kan besvare spørgsmål, som gæsterne måtte have om dine fremgangsmåder.
- Opfordr dine medarbejdere til at komme med forslag, hvis de kommer på en mere bæredygtig måde at gøre noget på.