Afdækning af problemer med affald og spild

Torsdag, November 26, 2020

Fra ingredienser til papirvarer og rengøringsartikler – de fleste af de varer, din virksomhed indkøber, leveres i en eller anden form for emballage. For at reducere mængden af emballageaffald tilstræbes det at følge de tre anbefalinger for bæredygtighed.

REDUCERGENBRUGGENANVEND

Bed leverandørerne om at bruge mere  bæredygtige emballagematerialer (pap, plast nr. 1 og nr. 2, glas, stål, aluminium, tin og plantebaseret "plast" er bedst) eller at minimere deres emballage ved kun at bruge nok til at beskytte ingredienserne undervejs. Du kan også bestille i løs vægt, når det er muligt, så du har færre kartoner og mindre plastikindpakning, der skal bortskaffes.

 

I stedet for engangsemballage og -indpakning skal du bede om genopfyldelige emballager eller genbrugsemballager som fustager, plastkasser, træpaller og presenninger. Når beholderne er tomme, skal de stilles til side, indtil leverandøren kan afhente dem igen.

Undersøg de lokale regler for at se, hvilke materialer der kan genanvendes, og hvordan de skal rengøres og sorteres. Oplær derefter personalet i overensstemmelse hermed, og sørg for, at de ved, at genbrug og genanvendelse er vigtigt. Du kan gøre processen nemmere ved at afmærke indsamlingsområder. 

 

 

Relaterede artikler