
PlanetPro & NutriPro
Her finder du artikler fra
Nestlé Professionals Bæredygtighedsmagasin PlanetPro og Sundhedsmagasin NutriPro
Her finder du artikler fra
Nestlé Professionals Bæredygtighedsmagasin PlanetPro og Sundhedsmagasin NutriPro
Fra ingredienser til papirvarer og rengøringsartikler – de fleste af de varer, din virksomhed indkøber, leveres i en eller anden form for emballage. For at reducere mængden af emballageaffald tilstræbes det at følge de tre anbefalinger for bæredygtighed.
Uanset hvor meget plads, budget eller tid du vil afsætte til at reducere spild, kan du begynde med at foretage ændringer allerede i dag.
Middagen serveres, men arbejdet for at reducere mængden af affald slutter ikke her. Der er flere ting, du kan gøre for at undgå eller reducere mængden af affald, når du serverer maden og rydder op efter dine gæster.
På trods af al din grundige planlægning er der som regel mad til overs, som ikke blev serveret, sidst på aftenen. Hvad kan du gøre med disse rester for at reducere madspild?
Generationer af kokke har lært at få det bedste ud af deres ingredienser. Mange af de eftertragtede teknikker er også effektive metoder til at reducere madspild i køkkenet.
Visse typer fødevarer belaster miljøet mere på grund af deres krav til vand- eller jordforhold, CO2-aftryk, landbrugskemikalier, biodiversitetshensyn eller andre miljøpåvirkninger.
Håndtering af affaldsproblemet kræver helhedstænkning. Lad os gå igennem hvert trin i jeres proces, fra udpakning til servering af måltidet, med fokus på nøgleområder, hvor I kan reducere eller eliminere mængden af affald og spild undervejs.
DET ER TID TIL AT STOPPE MED AT SENDE TING PÅ LOSSEPLADSEN.
Hvor meget affald producerer din virksomhed? Selv for os, der er miljøbevidste, kan svaret være overraskende, når man begynder at visualisere alt det, man smider ud hver uge.