Snacks
VAFFEL MED SORTFODSSKINKE
Prøv at tilsmage din vaffeldej med OSCAR® Premium Fermenteret Peber
SKALDYRS CROUTONER MED SKALDYRSMAYO
Croutoner og mayonnaise tilsmagt med OSCAR® Signature Skaldyrsfond
Find opskriften her
OKSEHALECHIPS & LØGMOUSSE
Tapioka- og havregrynschips tilsmagt med OSCAR® Signature Oksehale Jus
og løgmousse med OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond. Find opskriften her
SKALDYRSDRESSING
Lav en klassisk eller moderne version af rejecocktailen og tilsmag din
skaldyrsdressing med OSCAR® Hummerfond koncentrat
MUSLINGECREME
Emulsion tilsmagt med OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og OSCAR® Muslingefond Koncentrat
Find opskriften her
Saucer
RØDVINSSAUCE
Sauce Bordelaise
Prøv at bruge OSCAR® Rødvins Sauce som base til en klassisk Sauce Bordelaise.
Smag til med OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion og tilsæt evt. marv,
hvis det ønskes. Servér den til f.eks. Chateaubriand eller Beef Wellington.
BEARNAISE
Luftig Bearnaise
Giv den klassiske bøf bearnaise et twist, ved at servere OSCAR® Bearnaise Sauce fra sifonflaske.
Dette giver dig en lettere og luftigere sauce.
TRØFFELSAUCE
Trøffel glace
Montér OSCAR® Trøffel Sauce med koldt smør og smag til med citron.
Dette giver dig en fed, men let syrlig sauce der passer godt til en medaljon eller en steak.
HOLLANDAISE
Sauce Normande
Lav din egen klassiske sauce Normande ved at smage OSCAR® Hollandaise Sauce
til med OSCAR® Fiskefond koncentrat, østers og fløde. Server den f.eks. til et stykke pocheret torsk med lardo.
SAUCE ESPAGNOLE
Pebersauce
Brug OSCAR® Sauce Espagnole som base til din pebersauce. Reducér saucen, montér den med smør
og tilsmag den tilsidst med OSCAR® Premium Fermenteret Peber.
GODT NYTÅR