Nytår

Mandag, September 13, 2021

Hent inspiration til opskrifter, snacks og velsmagende saucer, der kan servere på nytårsmenuen. 

nytårssaucer

Velkommen til nytårsbordet OSCAR® nytårsbord inspiration

 

Nytåret er lige om hjørnet og vi har igen sammensat en række velsmagede opskrifter til dig-
i år med fokus på fiskemenuen og som altid inspireret af OSCAR® kvalitetssortiment.

 

 

OSCAR® nytårs tema menu med sauce

Fordi kreativitet aldrig holder pause!

Skyd nytåret ind med et brag og prøv en af vores velsmagede sauceopskrifter til nytårsmenuen.
Vores opskrifter er som altid baseret på OSCAR® kvalitetsprodukter, der har fokus på smag og ikke mindst anvendelighed.

 

 

 

Herunder finder du saucerne til din nytårsmenu

 

Trøffelsauce - Trøffelsauce på cognac og svampe med dyb intens smag. Tilsmagt med skalotteløg, cognac, trøffelsalsa og OSCAR® fondkoncentrater.
Passer til både plante- og kødbaserede retter.

 

Rødvinssauce - Kraftig rødvinssauce på oksefond tilsmagt med rodfrugter, krydderurter og OSCAR® fondkoncentrater. Perfekt til den klassiske nytårsmenu.
 

Pebersauce - Cremet pebersauce på Madagascar og Fermenteret peber, cognac og tilsmagt med OSCAR® fondkoncentrater. Går til både plante- og kødbaserede retter.
 

Muslingesauce - Hvidvinsbaseret, lys cremesauce med østers. Tilsmagt med østers, fløde, citron og OSCAR® fondkoncentrater. Passer perfekt til f.eks. dampet hvid fisk.

 

 

Inspiration og tips til marinering og tilsmagninger af dressinger

 

Marinering

Stemningsbillede med saucer

Du kan marinere fisk og skaldyr med OSCAR® Fond koncentrater direkte. Prøv f.eks. at pensle din rimmet torsk med OSCAR® Røget Smag krydderi, eller pensle din saltet laks med Asiatisk Fond koncentrat.
 

Tilsmagninger af dressinger
 

Tilsmag dine kolde dressinger og kolde saucer med OSCAR® Fond koncentrat. Prøv f.eks. at tilsmage fløde med OSCAR® Muslingefond koncentrat, og server med skilt dildolie til f.eks. rimmet torsk.

Du kan også tilsmage skaldyrsdressing med f.eks. Hummerfond koncentrat og server til en skaldyrscocktail ellers rejecocktail. 
Eller server en lækker luftig pisket hummersmør.

 

 

Inspiration og tips til marinering og tilsmagninger af dressinger

 

Tilsmagninger af Vinaigrette til østersVinaigrette til østers
 

Brug OSCAR® Fond koncentrater til tilsmagning af vinaigrette til f.eks. Østers.

Prøv en ”Bloody Mary vinaigrette” lavet på:

OSCAR® Grønsagsfond koncentrat, tomatjuice, brunoise af blegselleri, tabasco og OSCAR® Premium Citron pasta.
 

Tilsmagning af supper
 

Brug OSCAR fond koncentrat som krydderi til dine supper. Server en clam chowder smagt til med OSCAR® Muslingefond koncentrat. Eller prøv denne Hummer Bisque på OSCAR® Hummerfond koncentrat: 
 

Find hele opskriften her

 

 

Dessert og snacks til nytårsdesserten

Er du på udkig efter en velsmagede opskrift på dessert til, at afslutte nytårsmenuen med så læs med her.
 

oscar vaffel med skinkeVi har her samlet nogle af vores bedste opskrifter på hjemmelavede desserter der er lige til at gå til.

 

Prøv blandt andet Vaffel med sortfodsskine og tilsmag vaffeldejen med OSCAR® Premium Fermenteret Peber 
eller lav en klassisk eller moderne version af rejecocktailen og tilsmag din skaldyrsdressing med OSCAR® Hummerfond koncentrat

 

Lad dig inspirere- prøv opskrifter og servér delikate desserter eller snacks.

 

Find dem her

Skaldyrs crutoner med skaldyrsmayo
 

Oksehalechips & løgmousse
 

Muslingecreme

 

 

 

 


 

GODT NYTÅR!