OSCAR® Signature Økologisk

Tirsdag, September 10, 2019

Økologiske varianter af OSCAR® Signature

Øget fokus på klimaforandringer, dyrevelfærd, og sundhed, er med til at øge fokus på en plantebaseret kost, og vegetarisk og vegansk kost har gjort sit indtog i norden. Med vores nye produktlancering i Signature serien lancerer vi 2 produkter der ikke kun er veganske, men også økologiske.

 

OSCAR® SIGNATURE LØG FUMET ØKOLOGISK

OSCAR® Signature Løg Fumet Økologisk er en vegansk fumet rig på umami og intensitet. Signature Løg Fumet Økologisk er skabt som et vegetarisk/vegansk alternativ til en kødbaseret fond.

Vi har anvendt løg for at opnå den milde smag og sødme vi bl.a. kender fra kylling og kalv. Skallerne fra løget er også med til at give en smule bitterhed, samt en syre, som modspil til løgets sødme. Kombu tang er tilsat for at give noget dybde og umami.

Fumeten kan anvendes hvor du normalt ville bruge kalv og kylling. Prøv at server Signature Løg Fumet kold, justeret til med syre fra f.eks. fermenteret tomatjuice. Anvend den til en sauce, med reduceret fumet og Havgus ost for at tilføre noget fedme. Signature Løg Fumet egner sig også godt som base i purere, cremer og f.eks. i en risotto.

Til 1 liter OSCAR® Signature Løg Fumet Økologisk er anvendt 840 g løg og 20 g kombu tang.
 

OSCAR® SIGNATURE GRØNSAGSBOUILLON ØKOLOGISK

OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk er en mild klassisk grøntsagsbouillon, der med sine naturlige søde noter gør sig godt i grønsagsretter som f.eks. risotto eller polenta. Grønsagsbouillonen kan også med fordel anvendes i supper og puréer. Grønsagsbouillonen kan anvendes kold, enten reduceret som en frossen granité, eller som base en i en kold agurkesuppe. 

1 liter OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk er kogt på 410 g grønsager.