OSCAR® Saucer klar til brug

Tirsdag, September 10, 2019

En serie af saucer, udviklet af kokke – til kokke
 

oscar saucer klar til brug

Denne række af alsidige saucer er lavet efter autentiske opskrifter, som bidrager til at fuldende og løfte retten. De er lavet af friske og rene råvarer såsom: kraftben, grøntsager, fløde og smør.

Alt er lavet fra bunden og kogt som du selv vil gøre det hjemme i køkkenet. Vi har blot gjort arbejdet for dig. Saucerne bliver fremstillet på vores fabrik i Finland, hvor vi selv koger og reducerer de anvendte fonder inden de anvendes som base til saucerne.

Saucerne er klar til brug. De skal blot hældes direkte fra karton i gryde og opvarmes ved svag varme under omrøring, så er de klar til servering. Du kan også bygge videre på saucerne og personliggøre lige netop din sauce. Mulighederne er mange.

Du sparer arbejdsgange og tid i køkkenet og er garanteret et ensartet produkt hver gang. Du skal hverken være nervøs for om saucen skiller, eller bliver for tynd.
Vores saucer opbevares uåbnet ved stuetemperatur. Når de er åbnet, skal de opbevares på køl, max. 3 dage.

 



OSCAR® Rødvins Sauce

En mørk sauce, som vel er en af de mest populære saucer vi kender til. Saucen er lavet på et afkog af okseben, rødvin og urter. Den har en dyb, intens og kraftig smag af rødvin, velafbalanceret syrlig samt parfumeret med timian, enebær og rosmarin. Rødvinssauce kan laves i et utal af variationer, og her har du en base til at arbejde videre med.
Saucen er velegnet til bl.a. rosa kød, fjerkræ og sågar fisk.

oscar roedvinssauce faerdiglavet oscar sauce bordelaise oscar coq au vin oscar lammeculotte roedvinssauce

Her er 3 smagsfulde varianter:

Sauce Bordelaise

Prøv at brug Rødvinssaucen som base til en klassisk Sauce Bordelaise, smag evt. til med portvin og tilsæt marv hvis det ønskes.

Coq au vin

Brug Rødvinssaucen til Coq au vin, hvor du blot tilsætter stegte flæsketern, perleløg og markchampignoner. Hvis du savner lidt stegesmag fra kyllingerne, så tilsæt OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond. Saucen kan også bruges til gås, and og kalkun.

Rødvinssauce til lam

Du kan lave en lækker lammesauce med Rødvinssaucen, OSCAR® Lammefond koncentrat og balsamico. Du kan evt. også OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg. Saucen gør sig godt til alle former for lam.

 



OSCAR® Sauce Espagnole

Den klassisk brune grundsauce, som danner grundlaget for mange brune saucer. Saucen er et afkog på okseben tilsat tomat og urter, herefter reduceret og jævnet.
Sauce Espagnole er en af Escoffier’s 5 modersaucer, som er blevet brugt som basis sauce i det franske og spanske køkken siden 1900 tallet, og sidenhen verden over.

oscar sauce espagnole faerdiglavet oscar lam som vildt oscar sauce brisler oscar oksehaler

Her er 3 smagsfulde serveringsforslag:

Vildtsauce

Reducér Sauce Espagnole til 2/3 og smag til med f.eks. blåskimmel, ribsgelé, OSCAR® Vildtfond koncentrat og enebær, og du har en perfekt vildtsauce. Alt efter typen af vildt / årstiden, så kan du bygge videre på saucen med f.eks. blåbær, citron eller vilde svampe.

Glasering til brisler

Prøv at brug Sauce Espagnole sammen med portvin, rødvin og timian til glasering af brisler, justér til med gastrik. Her får du en dejlig sødmefuld sauce, som gør sig godt til de delikate saftige brisler. 

Oksehalesauce

Reducér Sauce Espagnole sammen med OSCAR® Signature Oksehale Jus. Reducér ind til 2/3, smag til med smør og gastrik, og så har du en ideel sauce til f.eks. oksehaler eller kalvekæber.