Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Anvendelse, tips & tricks
Specialkost
Hälsans Kök®
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Rødvinsvinaigrette og ristede valnødder
Serveringsforslag: Servér til sprøde salater og konfiterede lammekæber
Print
Download
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
OPSKRIFT OG FREMGANGSMÅDE
Ingredienser
Vinaigrette:
10 g
OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
30 g gastrik
1 dl smagsneutral olie
salt og peber
Ristede valnødder:
200 g valnødder
0,5 dl vand
0,5 dl
OSCAR® Stegt Smag krydderi
Fremgangsmåde
Vinaigrette:
OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
og gastrik piskes sammen
Pisk derefter smagsneutral olie i og smag til med salt og peber
Ristede valnødder:
Blancher valnødderne af 3 omgange, i rent vand hver gang
Vend dem derefter med vand og
OSCAR® Stegt Smag krydderi
i en ½ gastrobakke
Lad dem tørre i ovnen i ca. 25 min. ved 150 grader
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
Varenr.: 296561
450 g bøtte
Flere produktdetaljer
OSCAR® Stegt Smag krydderi
Varenr.: 296557
1 l flaske
Flere produktdetaljer