Vegetarisk pizza med svampe


Opskriften giver 5 pizzaer 

    Ingredienser og fremgangsmåde

    Ingredienser

    • 5 stk forbagte pizzabunde
    • 5 dl creme fraiche eller mascarpone
    • 30 ml OSCAR Svampefond koncentrat
    • 3 stk frisk mozzarella
    • 1 bdt grønne asparges
    • 500 g østershatte
    • 300 g Hälsans Kök Fillet Pieces 

    Fremgangsmåde

    1. Mix creme fraiche eller mascarpone med OSCAR Svampefond koncentrat, og fordel i et jævnt lag på pizzabunden.
    2. Riv mozzarella jævnt ud og fordel asparges i mundrette stykker, samt østershatte i lameller på pizzaen.
    3. Fordel Hälsans Kök Fillet Pieces på pizzaerne.
    4. Du kan med fordel dryppe pizzaen med med olivenolie inden du bager den. 
    5. Sæt pizzaen i en forvarmet ovn på 225 grader (gerne på bagesten) og bag 7-9 min. til pizzaen er sprød, og osten smeltet.