”No Meat” pizza (vegetarisk)

Opskrifter giver 5 pizzaer 

    Ingredienser

    5 stk forbagte pizzabunde
     

    Tomatsauce:

    5 dl flået tomat                  
    1 stk rødløg
    1 fed hvidløg
    2 spsk tørret oregano
    ¼ bdt frisk basilikum
    ½ dl olivenolie
    salt og peber
     

    Ekstra:

    250 g revet mozzarella
    400 g Hälsans Kök® Vegan Mince
    3 stk peberfrugt
    2 stk rødløg
    friske cherry tomater
    frisk kørvel
    tørret chili

    Tomatsauce:

    1. Blend flået tomater, rødløg, hvidløg, oregano, og basilikum sammen, tilsæt olien i en tynd stråle og smag til med salt og peber.
    2. Fordel tomatsaucen i et jævnt lag på pizzabunden – gem ca. 2 spsk. tomat tomatsauce.

    Samling af pizzaen:

    1. Fordel mozzarella ud i et jævnt lag, og fordel skiveskåret peberfrugt og rødløg.
    2. Vend Hälsans Kök® Vegan Mince med 2 spsk tomatsauce, og fordel ud i små klumper på pizzaen.
    3. Sæt pizzaen i en forvarmet ovn på 225 grader (gerne på bagesten) og bag 7-9 min. til pizzaen er sprød, og osten smeltet. 
    4. Fordel halverede cherrytomater samt frisk kørvel på pizzaen og drys evt. med tørret chili.

    Produkter anvendt i opskriften