”No Meat” vegetarisk pizza

 

Opskrifter giver 5 pizzaer 

    Ingredienser og fremgangsmåde

    Ingredienser

    • 5 stk forbagte pizzabunde

    Tomatsauce:

    • 5 dl flået tomat                  
    • 1 stk rødløg
    • 1 fed hvidløg
    • 2 spsk tørret oregano
    • ¼ bdt frisk basilikum
    • ½ dl olivenolie
    • salt og peber

    Ekstra:

    • 250 g revet mozzarella
    • 400 g Hälsans Kök Vegan Mince
    • 3 stk peberfrugt
    • 2 stk rødløg
    • friske cherry tomater
    • frisk kørvel
    • tørret chili

    Fremgangsmåde

    Tomatsauce:

    1. Blend flået tomater, rødløg, hvidløg, oregano, og basilikum sammen, tilsæt olien i en tynd stråle og smag til med salt og peber.
    2. Fordel tomatsaucen i et jævnt lag på pizzabunden – gem ca. 2 spsk. tomat tomatsauce.

    Samling af pizzaen:

    1. Fordel mozzarella ud i et jævnt lag, og fordel skiveskåret peberfrugt og rødløg.
    2. Vend Hälsans Kök Vegan Mince med 2 spsk tomatsauce, og fordel ud i små klumper på pizzaen.
    3. Sæt pizzaen i en forvarmet ovn på 225 grader (gerne på bagesten) og bag 7-9 min. til pizzaen er sprød, og osten smeltet. 
    4. Fordel halverede cherrytomater samt frisk kørvel på pizzaen og drys evt. med tørret chili.