

Sensational krydret terrin med abrikos og pistacienødder
Server denne vegetariske krydrede terrin i kroketter på det varme julebord, eller på det kolde bord som alternativ til en paté.
- 10 Portions
Submitted by Zia Johansen on Tue, 09/22/2020 - 05:34
Ingredienser
- 800 g Hälsans Kök® Sensational™ Burger, optøet
- 150 g tørret abrikos, hakket
- 50 g tørrede tranebær
- 50 g pistacienødder
- 50 g OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
- 50 g OSCAR® Stegt Smag krydderi (+10 g til pensling)
- 5 g five spice krydderiblanding
- Vend de optøede Hälsans Kök® Sensational™ Burger sammen med abrikoser, tranebær, pistacie, OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion, OSCAR® Stegt Smag krydderi og five spice krydderi.
- Form kugler af massen og fordel dem i oliesmurte ovnfaste kokotter.
- Pensel med OSCAR® Stegt Smag krydderi og bag dem i ovnen ved 150°C i 13-15 min (eller til en opnået kernetemperatur på 74°C).
- Server dem enten med det samme, direkte i kroketterne eller køl dem ned, skær i skiver og servér som et vegetarisk alternativ til en paté.