Rustik karrysalat m. æbler, rødløg og Fillet Pieces

Brug denne vegetariske karrysalat som fyld i sandwich eller wraps, så det er nemt for dine gæster at tage den med på farten. Du kan med fordel også portionsanrette den i bæger og bruge den til take-away eller julefrokostmenuen. 

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Rist gurkemeje, karry, æbler og rødløg af på en pande. Tilsæt vand og kog ind til æblerne er møre. Smag til med honning og 50 g OSCAR® Stegt Smag krydderi. Køl herefter af.
  2. Kog Hälsans Kök® Fillet Pieces op i vand med 25 g OSCAR® Stegt Smag krydderi og lad trække i lagen i ca. 10 min. Dette gøres for at ”mørne” Hälsans Kök® Fillet Pieces yderligere, samt for at øge volumen, da de optager op til 50% væske.
  3. Vend karryblandingen sammen med creme fraiche, mayonnaise og Hälsans Kök® Fillet Pieces. Smag til med salt og peber.

Tip

Server karrysalaten med sprøde parmesanflager, bredbladet persille og friske skiver af æble.