Vegetarisk hotdog med chips

 

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 10 Hälsans Kök Sensational Sausage
  • 10 pølsebrød

Fermenteret peber creme fraiche:

  • 200 g creme fraiche
  • 40 g OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta
  • 2 g salt
  • Evt. citronsaft

Syltet agurk og rødløg:

  • 3 dl basis syltelage
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 200 g agurk
  • 100 g rødløg

Ekstra:

  • Kartoffelchips
  • Brøndkarse

Fremgangsmåde

Fermenteret peber creme fraiche:

  1. Pisk creme fraiche og OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta stift. Smag til med salt og evt. citron.
  2. Kom i en sprøjtepose.

Syltet agurk og rødløg

  1. Kog syltelagen op med fennikelfrø
  2. Skær agurk og rødløg i skiver og kom i hvert sit glas
  3. Tilsæt den nedkølede syltelage til glassene.

Servering:

  1. Grill Hälsans Kök Sensational Sausage sprød og gylden ved middel varme (kernetemperatur på 74 grader) og rist brødene.
  2. Creme fraiche, syltet agurk og rødløg anrettes på hotdoggen. Den pyntes med kartoffelchips og brøndkarse.