Hotdog med chips (vegetarisk)

  • 10 portions

Ingredienser

10 stk Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
10 pølsebrød
 

Fermenteret peber creme fraiche:

200 g creme fraiche
40 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta
2 g salt
evt. citronsaft
 

Syltet agurk og rødløg:

3 dl basis syltelage
1 spsk fennikelfrø
200 g agurk
100 g rødløg
 

Ekstra:

kartoffelchips
brøndkarse

Fermenteret peber creme fraiche:

  1. Pisk creme fraiche og OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta stift. Smag til med salt og evt. citron.
  2. Kom i en sprøjtepose.

Syltet agurk og rødløg:

  1. Kog syltelagen op med fennikelfrø
  2. Skær agurk og rødløg i skiver og kom i hvert sit glas
  3. Tilsæt den nedkølede syltelage til glassene.

Servering:

  1. Grill Hälsans Kök® Sensational™ Sausage sprød og gylden ved middel varme (kernetemperatur på 74 grader) og rist brødene.
  2. Creme fraiche, syltet agurk og rødløg anrettes på hotdoggen. Den pyntes med kartoffelchips og brøndkarse.