Sensational ”Beef wellington”

En rigtig nytårsklassisker - her i en vegetarisk udgave. Server den evt. sammen med denne veganske madeirasauce, enten i restauranten eller som take-away på din nytårsmenu. 

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Svits løg, champignon og timian af i lidt olie. Lad det efterfølgende simre til alt væsken er fordampet. 
  2. Smag massen til med OSCAR® Svampefond koncentrat, salt og peber.
  3. Krydder de optøede Hälsans Kök® Sensational™ Burger med salt og peber og ælt godt sammen.  
  4. Rul butterdejen ud i 2 x ca. 28x36 cm og placer burgermassen som en ”pølse” i midten af dejen.
  5. Fordel svampemassen i et jævnt lag ovenpå/rundt om burgermassen, så den dækker helt.
  6. Pensel siderne af butterdejen med æggeblomme og placer endnu et ark butterdej ovenpå. Luk den tæt ned om farsen, så der ikke er lufthuller. 
  7. Skær overskydende butterdej væk fra siderne, så der kun er 3 cm. dej hele vejen rundt. 
  8. Pensel med æggeblomme og bag i 12-14 min. ved 180°C til den er gyldenbrun.

Tip

Kan med fordel portionernes individuelt og opbevares på køl ubagt.