

Sensational ”Beef wellington”
En rigtig nytårsklassisker - her i en vegetarisk udgave. Server den evt. sammen med denne veganske madeirasauce, enten i restauranten eller som take-away på din nytårsmenu.
- 10 Portions
Submitted by Zia Johansen on Tue, 09/22/2020 - 05:27
Ingredienser
- 1 kg optøet Hälsans Kök® Sensational™ Burger
- 600 g butterdej (evt. vegansk)
- 500 g champignon, finthakket
- 100 g løg, finthakket
- 4 kviste timian
- 50 g OSCAR® Svampefond koncentrat
- salt og peber
- æggeblomme (alternativ smagsneutral olie)
- Svits løg, champignon og timian af i lidt olie. Lad det efterfølgende simre til alt væsken er fordampet.
- Smag massen til med OSCAR® Svampefond koncentrat, salt og peber.
- Krydder de optøede Hälsans Kök® Sensational™ Burger med salt og peber og ælt godt sammen.
- Rul butterdejen ud i 2 x ca. 28x36 cm og placer burgermassen som en ”pølse” i midten af dejen.
- Fordel svampemassen i et jævnt lag ovenpå/rundt om burgermassen, så den dækker helt.
- Pensel siderne af butterdejen med æggeblomme og placer endnu et ark butterdej ovenpå. Luk den tæt ned om farsen, så der ikke er lufthuller.
- Skær overskydende butterdej væk fra siderne, så der kun er 3 cm. dej hele vejen rundt.
- Pensel med æggeblomme og bag i 12-14 min. ved 180°C til den er gyldenbrun.
Produkter anvendt i opskriften
Tip
Kan med fordel portionernes individuelt og opbevares på køl ubagt.