Satay-spyd med peanutsauce (vegansk)

  • 10 Portions

Ingredienser

Satay-marinade:

  • 2 fed hvidløg, finthakkede
  • 3 spsk brun farin
  • 3 spsk soja
  • 100 g crunchy peanutbutter
  • 2 dl kokosmælk
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket

Peanutsauce:

  1. Rør marinaden sammen og hæld den i en plastikpose. Læg Hälsans Kök® Fillet Pieces i posen, og bland dem godt med marinaden. Læg posen på køl i 1-2 timer. Vend gerne posen et par gange undervejs.
  2. Sæt 4-5 stk Hälsans Kök® Fillet Pieces på grillspydende. Grill dem et par minutter på hver side. Smør evt. ekstra marinade på undervejs.
  3. Kom kokosmælk, sojasauce, OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat, palmesukker og peanutbutter i en gryde, og lad saucen simre mens peanutbutteret røres helt ud og saucen bliver tyktflydende. Tilføj friskrevet limeskal til sidst.