

Submitted by Zia Johansen on Tue, 09/22/2020 - 05:02
Ingredienser
- 400 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 600 g svampe (f.eks. champignoner og kantareller)
- 4 stk skalotteløg, skåret i julienne
- 2 fed hvidløg, hakket
- ¼ bdt frisk timian
- 4 dl plantebaseret fløde
- 2 citroner, skallen heraf
- OSCAR® Svampefond koncentrat
- OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- smagsneutral olie
- Sauter skalotteløg og hvidløg af i lidt olie. Tilsæt svampe og Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces og sauter yderligere.
- Tilsæt fløden og lad det små simre og reducere ind, til en cremet konsistens. Smag til med OSCAR® Svampefond koncentrat, OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta og friskrevet citronskal.
- Server i krustader med blød timian.