”Sylte” på bagte rodfrugter og Vegan Sausage

Server denne veganske ”sylte” for dine gæster på julefrokostbordet, med rugbrød, grov sennep og syltede rødbeder til.

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Kog OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk op med OSCAR® Stegt Smag krydderi, OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta, nelliker, stjerneanis og laurbær. Lad lagen trække i min. 1 time.
  2. Steg Hälsans Kök® Vegan Sausage let gyldne og køl herefter ned.
  3. Skræl de saltbagte rodfrugter og læg dem i lag i en aflang form, sammen med de stegte Hälsans Kök® Vegan Sausage og de stegte svampe. 
  4. Sigt lagen, kog den op med agar og smag den yderligere til hvis ønsket.
  5. Hæld lagen i formen og pres ”sylten”, så alt er dækket af lagen. Kom den på køl i min. 6 timer eller til den har sat sig. 
  6. Server sylten i skiver med grov sennep og syltede rødbeder.
     

Tip

Du kan også tilsætte Hälsans Kök® Fillet Pieces til din sylte for at tilføje ekstra struktur.