Sydamerikansk inspireret essens (vegansk)

Anvendelse: En sødlig bouillon med masser af umami. Brug den som essens eller consommé, til lette og friske retter med f.eks. bønner, ærter eller radiser.

    Opskrift og fremgangsmåde

    Ingredienser

    • 2 stk rød/gul peberfrugt
    • 1 stk chili (styrke efter smag)
    • 1 ltr OSCAR® Signature Løg Fumet Økologisk
    • ½ bdt verbena
    • 1-2 dl fermenteret tomatjuice (tomater, 2 % salt, i 48 timer)
    • 4 stk lime, skal og saft

    Fremgangsmåde

    1. Grill peberfrugterne og chilien sorte og kog op med OSCAR® Signature Løg Fumet Økologisk og verbena
    2. Lad det stå og trække et døgn.
    3. Sigt og smag til med fermenteret tomatjuice og frisk revet limesaft og skal.

    Serveringsforslag: Glaserede hestebønner, grillede ærter, avocadopuré, citronverbenaskud, citronmelisseskud og revet limeskal