Nordisk hotdog (vegansk)

  • 10 Portions

Ingredienser

Estragonemulsion: 

Æble & peberrodskompot:

Tomatrelish:

Syltet fennikel:

(skal tilberedes dagen før)

Estragonemulsion: 

  1. Blend olie med estragon. Du kan vælge at lave olien helt grøn, ved at varme den op til 70 grader inden du blender estragonen i.
  2. Blend aquafaba og OSCAR® Premium Citron pasta kort med en stavblender og tilsæt derefter olie i en tynd stråle.
  3. Bliver emulsionen for tyk kan du tilsætte en smule koldt vand.

Æble & peberrodskompot:

  1. Skær æbler og løg i tern og svits dem i en gryde i enten smør eller olie til de er let gyldne.
  2. Tilsæt sukker, æblemost og OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion.
  3. Når æblerne er kogt møre, moses de til en kompot. Smag kompotten til med fintrevet peberrod.

Tomatrelish:

  1. Finhak rødløg og tomater og sautér dem af i lidt olie.
  2. Tilsæt OSCAR® Devil’s Jam Chutney og OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg pasta.
  3. Kog det hele ind til en kompot og afkøl inden brug.

Syltet fennikel:

  1. Kog syltelagen op med OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og køl herefter af.
  2. Skær fennikel i tynde skiver og læg dem i den afkølede syltelage indtil næste dag.

Servering:

  1. Grill Hälsans Kök® Sensational™ Sausage sprød og gylden ved middel varme (kernetemperatur på 74 grader) og rist brødene.
  2. Æblekompot, tomatrelish og syltet fennikel anrettes på hotdoggen, riv evt. frisk peberrod henover og server med det samme.