"Grøn" paella med Fillet Pieces, Sensational™ Sausage, asparges og citron

  • 10 Portions

Ingredienser 

  1. Skær den optøede Hälsans Kök® Sensational™ Sausage i tern, og steg den på en paellapande. Tag pølserne af panden.
  2. Kom Hälsans Kök® Fillet Pieces, løg og hvidløg på panden og sautér, til det er gyldenbrunt.
  3. Tilsæt ris, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion, vand og OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi. Lad det simre under låg i 25 min. ved medium varme.  
  4. Skær forårsløg og asparges i skiver på 2 cm. 
  5. Kom persillepuré, forårsløg og asparges på paellapanden. Lad det koge i 5 min. ved lav varme. 
  6. Kom tern af Hälsans Kök® Sensational™ Sausage og ærter på panden, og ryst panden let, så pølsen og ærterne synker lidt ned. Kog i yderligere 5 min. 
  7. Bland frisk spinat, urter og citronskal i lige inden servering.

Tip

  • Samme fremgangsmåde kan også bruges til en risotto