Vegansk durum med kebab og krydret dressing

 

Hälsans Kök Sensational Burger kebab

 

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

Kebab spyd:

  • 10 stk Hälsans Kök Sensational Burger (optøede)
  • 80 g harissa chili paste
  • ½ bdt koriander (eller persille), hakket
  • 20 stk grillspyd (udblødt i vand)
  • Salt, peber og olivenolie

Krydret dressing:

  • 300 g havre yoghurt
  • 30 g sriracha chilisauce

Ekstra:

  • 10 stk tyrkisk fladbrød
  • 200 g agurk, hakket
  • 200 g hjertesalat, snittet
  • 100 g forårsløg, hakkede
  • 200 g tomater, hakkede
  • 40 g rød eller grøn chili, finthakket
  • Koriander og basilikum, finthakket

Fremgangsmåde

Kebab spyd:

  1. Vend de optøede Hälsans Kök Sensational Burger med harissa chili paste, hakkede koriander, salt og peber og stil dem på køl i min. 1 time.
  2. Form den køleskabskolde fars rundt om grillspydende, pensel med olivenolie og grill dem ved middelvarme på en nonstik grill.

Krydret dressing:

  1. Bland yoghurt og sriracha chilisaucen sammen.

Servering:

  1. Server grillspydende med grillet fladbrød, den krydrede dressing, salat, agurk, tomat, forårsløg, chili, koriander og basilikum.