Durum med kebab og krydret dressing (vegansk)

  • 10 Portions

Ingredienser

Kebab spyd:

  • 10 Hälsans Kök® Sensational™ Burger (optøede)
  • 80 g harissa chili paste
  • ½ bdt koriander (eller persille), hakket
  • 20 stk grillspyd (udblødt i vand)
  • salt, peber og olivenolie
     
  • 300 g havre yoghurt
  • 30 g sriracha chilisauce


Tilbehør: 

  • 10 stk tyrkisk fladbrød
  • 200 g agurk, hakket
  • 200 g hjertesalat, snittet
  • 100 g forårsløg, hakkede
  • 200 g tomater, hakkede
  • 40 g rød eller grøn chili, finthakket
  • koriander og basilikum, finthakket
  1. Vend de optøede Hälsans Kök® Sensational™ Burgere med harissa chili paste, hakkede koriander, salt og peber og stil dem på køl i min. 1 time.
  2. Form den køleskabskolde fars rundt om grillspydende, pensel med olivenolie og grill dem ved middelvarme på en nonstik grill.
  3. Bland yoghurt og sriracha chilisaucen sammen.
  4. Server grillspydende med grillet fladbrød, den krydrede dressing, salat, agurk, tomat, forårsløg, chili, koriander og basilikum.