Vegansk burger med karamelliserede løg og røget mayonnaise

 

Hälsans Kök Sensational Burger grill

 

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

INGREDIENSER

Burger:

  • 10 stk. Hälsans Kök Sensational Burger
  • 10 stk. Burger boller
  • 10 stk. vegansk cheddar
  • Salat

Karamelliserede løg:

  • 6 stk. løg
  • 1 spsk. neutral olie
  • 1 dl soja
  • 2 spsk OSCAR Stegt Smag krydderi

Fermenteret og røget mayonnaise:

  • 4 dl basis vegansk mayonnaise (se opskrift her)
  • 1 spsk. OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta
  • 30 ml OSCAR Premium Røget Smag krydderi

FREMGANGSMÅDE

Karamelliserede løg:

  1. Skær løgene ud i ringe og varm olien op på medium varme og tilføre lidt løg ad gangen.
  2. Kom soja og OSCAR Stegt Smag krydderi i sammen med løgene til de karamelliserer.

Fermenteret og røget mayonnaise:                          

  1. Blend alle ingredienser sammen og stil til side.

Samling af burgeren:

  1. Varm bollerne og grill Hälsans Kök Sensational Burger ved middel varme, til de har en kernetemperatur på 74 grader. Læg herefter den veganske cheddar ovenpå.
  2. Smør bollen med den røgede mayonaise, læg salat i bunden, placer burgeren ovenpå, og top med karameliserede løg
     

Tip: Hvis du ønsker en sødere smagsprofil, kan du tilsætte 2 spsk. OSCAR Devil’s Jam Chutney til de karamelliserede løg