Burger med mango, ananas og jalapenos (vegansk)

  • 10 portions

Ingredienser

10 stk Hälsans Kök® Sensational™ Burger
10 stk surdejsboller
4 avocadoer, udskåret i skiver
300 g mango i tern 
¼ rødkål, fintsnittet
koriander
 

Glace:

1 ds (400 g) ananas
300 g mango i tern 
200 g brunfarin
4 stk skalotteløg
100 g syltede jalapenos
1 spsk OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta
2 dl rødvinseddike
 

Fermenteret hvidløgsmayonnaise:

4 dl basis vegansk mayonnaise (se opskrift her)
1 spsk OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg pasta

Glace:

  1. Kom alt vandet fra dåsen med ananas i en gryde og reducér ananasvandet sammen med rødvinseddike og brunfarin til en tyk glace. Lad glacen køle af.
  2. Snit skalotteløg fint og tilføj jalapenos, ananas, mango og skalotteløgene til den afkølede glace.
  3. Pensel hver enkelt Hälsans Kök® Sensational™ Burger med glacen på begge sider og grill til de er klæbrige og gyldne.

Fermenteret hvidløgsmayonnaise:

  1. Blend alle ingredienser sammen.

Servering:

  1. Smør underbollen med hvidløgsmayonnaise og læg herefter fintsnittet rødkål, koriander og mangoternene på.
  2. Kom den glacerede Hälsans Kök® Sensational™ Burger på, avocado og afslut med overbollen der også er smurt med den fermenterede hvidløgsmayonnaise.