Vegansk burger med mango, ananas og jalapenos

Hälsans Kök Sensational Burger med marinade

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 10 stk Hälsans Kök Sensational Burger
  • 10 stk surdejsboller
  • 4 avocadoer, udskåret i skiver
  • 300 g mango i tern 
  • ¼ rødkål, fintsnittet
  • Koriander

Glace:

  • 1 ds (400 g) ananas
  • 300 g mango i tern 
  • 200 g brunfarin
  • 4 stk skalotteløg
  • 100 g syltede jalapenos
  • 1 spsk OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta
  • 2 dl rødvinseddike

Fermenteret hvidløgsmayonnaise:

  • 4 dl basis vegansk mayonnaise (se opskrift her)
  • 1 spsk. OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg pasta

Fremgangsmåde

Glace:

  1. Kom alt vandet fra dåsen med ananas i en gryde og reducér ananasvandet sammen med rødvinseddike og brunfarin til en tyk glace. Lad glacen køle af.
  2. Snit skalotteløg fint og tilføj jalapenos, ananas, mango og skalotteløgene til den afkølede glace.
  3. Pensel hver enkelt Hälsans Kök Sensational Burger med glacen på begge sider og grill til de er klæbrige og gyldne.


Fermenteret hvidløgsmayonnaise

  1. Blend alle ingredienser sammen.

Servering:

  1. Smør underbollen med hvidløgsmayonnaise og læg herefter fintsnittet rødkål, koriander og mangoternene på.
  2. Kom den glacerede Hälsans Kök Sensational Burger på, avocado og afslut med overbollen der også er smurt med den fermenterede hvidløgsmayonnaise.