Burger med mango, ananas og jalapenos (vegansk)

  • 10 Portions

Ingredienser

Glace:

Fermenteret hvidløgsmayonnaise:

Glace:

  1. Kom alt vandet fra dåsen med ananas i en gryde og reducér ananasvandet sammen med rødvinseddike og brunfarin til en tyk glace. Lad glacen køle af.
  2. Snit skalotteløg fint og tilføj jalapenos, ananas, mango og skalotteløgene til den afkølede glace.
  3. Pensel hver enkelt Hälsans Kök® Sensational™ Burger med glacen på begge sider og grill til de er klæbrige og gyldne.

Fermenteret hvidløgsmayonnaise:

  1. Blend alle ingredienser sammen.

Servering:

  1. Smør underbollen med hvidløgsmayonnaise og læg herefter fintsnittet rødkål, koriander og mangoternene på.
  2. Kom den glacerede Hälsans Kök® Sensational™ Burger på, avocado og afslut med overbollen der også er smurt med den fermenterede hvidløgsmayonnaise.