Asiatisk hotdog (vegansk)

  • 10 portions

Ingredienser

10 stk Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
10 stk pølsebrød
 

Fermenteret hvidløgsmayonnaise:

½ dl aquafaba (kikærtevand)
2 dl smagsneutral olie
1 spsk sesamolie
20 g OSCAR® Stegt Smag krydderi
10 g OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg pasta
 

Syltet chili:

½ dl sukker
½ dl æbleeddike
1 dl eddike
1 dl vand
lidt salt
1 tak af én stjerneanis
1 stk jalapenos, finthakket
3 stk rød chili, finthakket
 

Asiatisk salat:

¼ stk spidskål, finskåret
¼ stk mango i tern 
½ stk lime, saft og skal 
 

Topping:

friske koriander og løgspirer

Fermenteret hvidløgsmayonnaise:

  1. Skum kikærtevandet med en stavblender og kom derefter 1 dl olie i, lidt ad gangen.
  2. Kom resten af produkterne i og mix til en homogen masse.
  3. Tilsæt derefter resten af olien, indtil du opnår den ønskede konsistens.

Syltet chili:

  1. Kog alle tingene til lagen op og lad derefter lagen køle ned i 5-10 minutter.
  2. Finhak chili og jalapenos, tilføj lagen og lad det trække heri i 30 minutter.

Asiatisk salat:

  1. Mix det hele i en skål for sig og top derefter din hotdog med salaten.

Servering:

  1. Grill Hälsans Kök® Sensational™ Sausage sprød og gylden ved middel varme (kernetemperatur på 74 grader) og rist brødene.
  2. Opbyg hotdogen med pølsen, fermenteret hvidløgsmayonnaise, asiatisk salat og syltet chili. Pynt med friske koriander og løgspirer.