Asiatisk vegansk hotdog

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredisenser

  • 10 stk Hälsans Kök Sensational Sausage
  • 10 stk pølsebrød

Fermenteret hvidløgsmayonnaise:

  • ½ dl aquafaba (kikærtevand)
  • 2 dl smagsneutral olie
  • 1 spsk sesamolie
  • 20 g OSCAR Stegt Smag krydderi
  • 10 g OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg pasta

Syltet chili:

  • ½ dl sukker
  • ½ dl æbleeddike
  • 1 dl eddike
  • 1 dl vand
  • Lidt salt
  • 1 tak af én stjerneanis
  • 1 stk. jalapenos, finthakket
  • 3 stk. rød chili, finthakket

Asiatisk salat:

  • ¼ stk spidskål, finskåret
  • ¼ stk mango i tern 
  • ½ stk lime, saft og skal 

Topping:

  • Friske koriander og løgspirer

Fremgangsmåde

Fermenteret hvidløgsmayonnaise:

  1. Skum kikærtevandet med en stavblender og kom derefter 1 dl olie i, lidt ad gangen.
  2. Kom resten af produkterne i og mix til en homogen masse.
  3. Tilsæt derefter resten af olien, indtil du opnår den ønskede konsistens.

Syltet chili:

  1. Kog alle tingene til lagen op og lad derefter lagen køle ned i 5-10 minutter.
  2. Finhak chili og jalapenos, tilføj lagen og lad det trække heri i 30 minutter.

Asiatisk salat:

  1. Mix det hele i en skål for sig og top derefter din hotdog med salaten.

Servering:

  1. Grill Hälsans Kök Sensational Sausage sprød og gylden ved middel varme (kernetemperatur på 74 grader) og rist brødene.
  2. Opbyg hotdogen med pølsen, fermenteret hvidløgsmayonnaise, asiatisk salat og syltet chili. Pynt med friske koriander og løgspirer.