

“Æbleflæsk” på Sensational™ Fillet Pieces, æbler og løg
En klassiker til det lune julefrokostbord. Server denne veganske udgave af æbleflæsk med frisk timian og rugbrød til.
- 10 Portions
Submitted by Zia Johansen on Tue, 09/22/2020 - 04:04
Ingredienser
- 800 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 16 æbler, i skiver
- 8 rødløg, i skiver
- 1 dl sukker
- 4 dl lagret æbleeddike
- vand
- OSCAR® Røget Smag krydderi
- timian
- Steg Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces sprøde i lidt olie, tilsæt rødløg og lad dem stege med til de er let bløde. Det er vigtigt at løgene ikke bliver helt møre.
- Tilsæt æbler, sukker og æbleeddike og lad det stege i 4-6 minutter til de er let bløde (tilsæt evt. ekstra vand)
- Smag til med OSCAR® Røget Smag krydderi og yderligere med eddike og sukker, til du opnår den rette balance mellem syre og sødme.
- Server ”æbleflæsken” med frisk timian og groft rugbrød.