
Submitted by Zia Johansen on Wed, 03/10/2021 - 01:01
Ingredienser
- 10 stk Hälsans Kök® Vegan Schnitzel
- 800 g nye kartofler, forkogte
- 1 bundt asparges
- 1 bundt radiser
- 2 stk agurker
- 20 g olivenolie
- 20 g OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
Røget ramsløgs cream chesse
- 200 g rygeost
- 1 dl fløde
- 1 spsk ramsløgpuré
- salt og peber
- ærteskud
- Pisk rygeost, fløde og ramsløgpuré sammen til en blød flødeost og krydr med salt og peber.
- Skær radiser i crudité og læg i isvand, til de skal bruges.
- Skær aspargesene ud og blanchér dem i letsaltet vand.
- Hak agurkerne groft og bland dem med kartofler, asparges, olivenolie og OSCAR® Grønsagsfond koncentrat.
- Pynt kartoffelsalaten med den røgede ramsløgs cream cheese, radise-crudité og ærteskud.
- Fritér Hälsans Kök® Vegan Schnitzel ved 170°C i 3-4 min. a la minute og servér sammen med kartoffelsalaten.
Produkter anvendt i opskriften
Tip
- Servér med rugbrødscrumble for at tilføre et sprød element til retten.
- Udskift Vegan Schnitzel med Hälsans Kök® Vegan Balls.