Vegan Balls med grillede grøntsager

  • 10 Portions

Ingredienser

Dehydrerede tomater

  • 500 g cherrytomater 
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk timian, finthakket
  • 1 spsk OSCAR® Premium Citron Pasta
  • 2 spsk vand 
  • ½ tsk salt 

Dehydrerede tomater 

  1. Opløs OSCAR® Premium Citron Pasta i vandet og tilsæt olivenolie, hvidløg, timian og salt. 
  2. Halver tomaterne, vend dem med marinaden. 
  3. Spred tomaterne ud på en bakke og dehydrer dem ved 65°C i en dehydrator i 8 timer. Du kan alternativt bage dem i ovnen ved 75°C. 

Grøntsager

  1. Kog vand, OSCAR® Demi Glace koncentrat og OSCAR® Stegt Smag krydderi op i en gryde. Lad det koge i 4 min.
  2. Sautér Hälsans Kök® Vegan Balls, gulerødder og forårsløg af på en pande ved middelvarme i 2-3 min. 
  3. Tilsæt saucen til panden og reducer ind til en let glace. Tilsæt friskhakket rosmarin og dehydrerede tomater. 
  4. Tilsmag med salt og peber og server med surdejsbrød til.