Vegan Balls med glacerede gnocchi og grillet squash

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Skær squashen i halve og salt den i 30 min. 
  2. Grill squashen på en grillpande 3-4 min. på hver side, og hak dem groft bagefter. 
  3. Bring OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace, OSCAR® Stegt Smag krydderi og OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta i kog. 
  4. Blanchér gnocchi i letsaltet vand og steg dem på panden i olivenolie, til de er gyldenbrune. Tilsæt de hakkede bagte røde peberfrugter og steg i 1-2 min. 
  5. Tilsæt demi glace saucen, og glacér gnocchierne.
  6. Kom Hälsans Kök® Vegan Balls på panden. 
  7. Servér retten med frisk basilikum og grillet squash. 
     

Tip

  • Alle former for kogte korn og bælgfrugter kan bruges som base.