
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/11/2021 - 01:43
Ingredienser
- 50 stk Hälsans Kök® Vegan Balls
- 800 g gnocchi
- 5 stk squash
- 0,5 l OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace
- 15 g OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 10 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- 4 stk bagte røde peberfrugter, hakkede
- olivenolie
- frisk basilikum
- Skær squashen i halve og salt den i 30 min.
- Grill squashen på en grillpande 3-4 min. på hver side, og hak dem groft bagefter.
- Bring OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace, OSCAR® Stegt Smag krydderi og OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta i kog.
- Blanchér gnocchi i letsaltet vand og steg dem på panden i olivenolie, til de er gyldenbrune. Tilsæt de hakkede bagte røde peberfrugter og steg i 1-2 min.
- Tilsæt demi glace saucen, og glacér gnocchierne.
- Kom Hälsans Kök® Vegan Balls på panden.
- Servér retten med frisk basilikum og grillet squash.
Tip
- Alle former for kogte korn og bælgfrugter kan bruges som base.