Tikka masala (vegansk)

  • 10 Portions

Ingredienser

  • 1 kg Hälsans Kök® Fillet Pieces
  • 30 ml OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi
  • 4 stk salatløg, hakkede
  • 800 g hakket tomat
  • 10 g tomatpuré
  • 500 ml vegansk madlavningsfløde
  • 3 stk hvidløgsfed
  • 2 cm ingefær
  • 10 g spidskommen
  • 10 g stødt koriander
  • 5 g gurkemeje
  • 5 g paprika
  • 5 g garam masala
  • 12 stk kardemomme kapsler
  • 2 stk chili 
  • smagsneutral olie
  • salt
  1. Blend krydderier, chili, ingefær, kardemomme kapsler og hvidløgsfed til en krydderpasta.
  2. Rist Hälsans Kök® Fillet Pieces af i lidt olien sammen, indtil de bliver gyldenbrune og tag dem derefter af panden.
  3. Steg de hakkede salatløg i lidt olie på panden. 
  4. Tilsæt krydderpastaen og tomatpuréen og steg yderligere.
  5. Tilføj hakket tomat og OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi.
  6. Tilføj de stegte Hälsans Kök® Fillet Pieces.
  7. Bring i kog og lad simre i 10 minutter.
  8. Tilføj til sidste den veganske madlavningsfløde, varm op og tilsmag med salt.
  9. Server den varme tikka masala sammen med ris.