Nudelsuppe, Sensational™ Fillet Pieces, bønnespirer, spinat, nudler, bouillon og forårsløg

Thailand 

Nudelsuppe er en populær ret når som helst på året og dagen. Den har en vidunderlig smagskombination af kanel og ingefær. Kanel er et vigtigt krydderi i det thailandske og kinesiske køkken og bruges især i supper og braiserede retter. Kanel er desuden det perfekte match til stjerneanis og ingefær. Husk at bruge spisepinde, når du spiser nudelsuppe.

  • 10 Portions

Ingredienser

Suppe

Pynt

  • 4 forårsløg
  • 150 ml riseddike
  • chilipulver
     
  1. Skræl kinaradise og løg og skær dem i stykker, der kan være på en ske.
  2. Kom alle ingredienserne til suppen i en stor gryde. Bring det i kog og lad det simre i 10-20 min.
  3. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og hold dem varme.
  4. Tilsæt Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces til suppen i de sidste 5 min.
  5. Anret 10 små varme suppeskåle med nudler, spirer, pak choi/spinat.
  6. Hæld suppen over, og tilsæt kinaradise og løg.
  7. Servér med hakkede forårsløg, riseddike og chilipulver.
     

Tip

  • I stedet for nudler kan retten også serveres med ris, pasta eller grøntsagsspaghetti.
  • Krydr suppen med chilipasta og friske thailandske urter.