Læg røgflis i bunden af en stor wok eller lignende, og drys med teblade. Sæt en rist lige over røgflisen, og læg laksen på risten med skindsiden nedad.
Læg låg eller sølvpapir på toppen af wokken, og grill laksen i 10-12 minutter ved medium varme, indtil laksen lige netop er røget og har sat sig. Lad den køle af i 10 minutter, og lad røgen sætte sig.
Lad nudlerne simre i kogende vand et par minutter, indtil de er møre, og lad dem derefter dryppe af. Varm sesamolie i en stor gryde, og sauter forårsløg, juliennestrimlede gulerødder, bok choy-blade og edamamebønner i et par minutter. Vend derefter nudlerne i, og bland vand med OSCAR® Grønsagsfond koncentrat.
Server den røgede laks ovenpå nudlerne og pynt med tang og sorte sesamfrø.
Tips:
Laksen kan også være ovnstegt eller pandestegt.
Erstat soba-nudlerne med pasta eller grøntsagsnudler.
Tilsæt frisk chili, limeskal og ristet sesam som ekstra pynt.