

Submitted by Zia Johansen on Tue, 10/06/2020 - 02:59
Ingredienser
- 1 ltr vand
- 50-60 g OSCAR® Grønsagsbouillon granulat Økologisk
- 450 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 2 dåser hvide asparges
- 2 dl frosne ærter
- 2 dl madlavningsfløde
- OSCAR® Jævner modificeret stivelse
- frisk kørvel
- Kog vand og OSCAR® Grønsagsbouillon granulat Økologisk op. Tilsæt Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces og lad simre i 5-6 min. for at mørne dem.
- Tilsæt fløde, ærter og aspargessnitter. Giv det hele et hurtigt opkog og jævn efter ønske.
- Smag til med aspargesvand, salt og peber.
- Server i lune tarteletskaller med frisk kørvel til.