Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Anvendelse, tips & tricks
Specialkost
Hälsans Kök®
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Tapioka Chips
10
Portions
Print
Opskrift og fremgangsmåde
Opskrift og fremgangsmåde
Ingredienser
0,5 kg
OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond
75 g tapioka perler
25 g
OSCAR® Stegt Smag krydderi
0,5 l olie, smagsneutral
Fremgangsmåde
Kog
OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond
og
OSCAR® Stegt Smag krydderi
op med tapioka perler. Rør i massen til perlerne er klare. Det må ikke brænde på.
Fordel massen i et tyndt lagt på bagepapir. Der må ikke være huller i laget men ellers så tyndt som muligt.
Sæt bradepanderne i ovnen ved 50 - 75
o
C i ca 6-8 timer, til det er helt tørt og sprødt.
Kog olie op i en gryde. Olien skal være så varm at chipsene straks bobler op når de kommes i olien.
Fritér i ca. ½ minut og læg det herefter på fedtsugende papir.
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond
Varenr.: 01807
1 l karton - Klar til brug
Flere produktdetaljer
OSCAR® Stegt Smag krydderi
Varenr.: 296557
1 l flaske
Flere produktdetaljer