Takoyaki Vegan Balls i svampesauce, brøndkarsesalat, tørrede Karl Johan-svampe og sesam

Japan 

Takoyaki er karakteristisk japansk streetfood, som især er populær på festivalerne i Japan. I bund og grund er det runde kugler, der er smurt med en særlig krydret takoyaki-sauce og kewpie-mayonnaise.

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Rens forårsløg og gulerødder.
  2. Hak forårsløgene i fine ringe, og skær gulerødderne i lange, fine strimler.
  3. Bræk den tørrede svamp i mindre stykker.
  4. Bring OSCAR® Svampefond koncentrat i kog med hoisinsauce og vand. Lad det simre i 5 min.
  5. Steg Hälsans Kök® Vegan Balls på en varm pande i olie i 4-6 min.
  6. Rør Hälsans Kök® Vegan Balls rundt i saucen, så de dækkes.
  7. Drys forårsløg, champignon og brøndkarse over, og servér med mayonnaise.
     

Tip

  • Friske svampe som enokisvampe eller bøgehatte kan bruges i stedet for tørrede svampe.
  • Bland mayonnaisen med wasabi for at skabe en kontrast til den søde glasering.