Svamperagout (vegansk)

  • 10 Portions

Ingedienser

Tilbehør

  • 1 stk løg, finthakket
  • 2 stk fed hvidløg, fitnhakket
  • 250 g svampe, ordnede og udskåret
  • 10 små bundter spinat
  • 30 ml olie
  • 50 g friterede kapers
  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand.
  2. Kog vand, OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi og Hälsans Kök® Fillet Pieces i 5-7 minutter.  
  3. Sautér løg, hvidløg og svampe af i lidt smagsneutral olie.
  4. Kog vand, OSCAR® Demi Glace koncentrat og vegansk fløde op i 3 minutter og tilsmag med OSCAR® Svampefond koncentrat og OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion.
  5. Sigt Hälsans Kök® Fillet Pieces fra bouillion og vend dem med de kogte kartofler, de sautérede svampe og saucen.
  6. Lad ragouten simre videre, indtil du opnår den ønskede konsistens og tilsmag inden servering. 
  7. Blancher spinaten i vand tilsat lidt olivenolie. Dræn og krydder med salt og peber.
  8. Anret ragouten med spinaten og drys med friterede kapers inden servering.