Vagtellår, svampe, risotto og suppe

  • 10 Portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

  • 10 stegte vagtel lår, evt. confiterede

Risotto:

Vildtsuppe:

Fremgangsmåde

Risotto:

  1. Sautér svampe og løg i smør
  2. Tilsæt risottoris og sautér dem blanke
  3. Tilsæt hvidvin og lad det koge næsten ind
  4. Tilsæt OSCAR® Signature Kyllingebouillon og under omrøring simrer risottoen til en grødet konsistens, men stadig med bid i risene
  5. Montér med smør og revet havgus, inden der smages til med salt, peber og eventuelt citronsaft

Suppe: 

  1. OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond og OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk koges op, og tilsættes sherry
  2. Tilsæt bacon og rosmarin, og lad suppen trække lige under kogepunktet i ti minutter inden servering