Stir fry (vegansk)

  • 10 portions

Ingredienser

Stir fry sauce:

50 ml OSCAR® Stegt Smag krydderi
30 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta
75 ml soja med lavt saltindhold
20 g ingefær
2 fed hvidløg
1 stang citrongræs 
3 stk kafir lime blade
grøn chili til tilsmagning 
 

Stir fry:

500 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
300 g pak choi
300 g rød peberfrugt
150 g rødløg
5 stk forårsløg
olie
100 ml vand  
 

Tilbehør:

20 g ristede løg
600 g jasminris
1200 ml vand
thai basilikum
koriander 

  1. Rens og skær ingefær, citrongræs, hvidløg, limeblade, chili og blend det til en glat sauce med soja, OSCAR® Stegt Smag krydderi og OSCAR® Premium Fermenteret Peber pasta.
  2. Rens og skær alle grøntsagerne
  3. Lynsteg Hälsans Kök® Fillet Pieces i lidt olie og tilsæt peberfrugter, pak choi, rødløg og steg i et par minutter.
  4. Deglacér med stirfry saucen og tilpas smagen og væsken med vand.
  5. Kog risen efter anvisning på posen.
  6. Kom stirfryen i en skål og pynt af med thaibasilikum og koriander
  7. Server risene i en skål ved siden af med de ristede løg drysset ovenpå