Stir fry

  • 10 portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

Stir fry sauce:

  • 50 ml OSCAR Stegt Smag krydderi
  • 30 g OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta
  • 75 ml soja med lavt saltindhold
  • 20 g ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stang citrongræs 
  • 3 stk kafir lime blade
  • Grøn chili til tilsmagning  

Stir fry:

  • 500 g Hälsans Kök Fillet Pieces
  • 300 g pak choi
  • 300 g rød peberfrugt
  • 150 g rødløg
  • 5 stk forårsløg
  • olie
  • 100 ml vand  

Tilbehør:

  • 20 g ristede løg
  • 600 g jasminris
  • 1200 ml van
  • thai basilikum
  • koriander 

Fremgangsmåde

  1. Rens og skær ingefær, citrongræs, hvidløg, limeblade, chili og blend det til en glat sauce med soja, OSCAR Stegt Smag krydderi og OSCAR Premium Fermenteret Peber pasta.
  2. Rens og skær alle grøntsagerne
  3. Lynsteg Hälsans Kök Fillet Pieces i lidt olie og tilsæt peberfrugter, pak choi, rødløg og steg i et par minutter.
  4. Deglacér med stirfry saucen og tilpas smagen og væsken med vand.
  5. Kog risen efter anvisning på posen.
  6. Kom stirfryen i en skål og pynt af med thaibasilikum og koriander
  7. Server risene i en skål ved siden af med de ristede løg drysset ovenpå