Marineret squash crudité med sprøde Fillet Pieces, merian, citron og parmesan

  • 10 Portions

Ingredienser 

Salat

Dressing

  • 1 bundt merian, med stilke
  • 100 g solsikkefrø, ristede (eller andre frø eller nødder) 
  • 100 g parmesan
  • 3 dl olivenolie
  • 20 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • salt og peber
     
  1. Blanchér Hälsans Kök® Fillet Pieces i vand kogt med OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi.
  2. Skær squash i tynde skiver med et mandolinjern. 
  3. Hak merian, solsikkefrø og parmesan groft og bland det sammen med olivenolie og OSCAR® Premium Citron Pasta. Smag til med salt og peber. Hvis du ønsker en mere blød dressing, så blend blandingen i stedet. 
  4. Bland de blancherede Hälsans Kök® Fillet Pieces sammen med squashskiverne og dressingen. 

Tip