

Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/04/2021 - 01:31
Ingredienser
- 10 stk Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
- 1 kg spinat ravioli
- 40 g frisk salvie
- 100 g skalotteløg
- 40 ml oliven olie
- 40 ml OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi
- 20 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- 100 g parmesan
- Skær de optøede Hälsans Kök® Sensational™ Sausage i tern.
- Steg pølsestykkerne på en pande i oliven olie og salvie.
- Kog raviolien al dente i letsaltet vand.
- Bland raviolien med pølsen, skalotteløg, OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta, OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi og evt. lidt af pastavandet.
- Riv frisk parmesan over retten inden servering.
Tip
- Udskift raviolien med en anden type pasta.
- Server den samme ret i en tomatsuppe.