

Sloppy Joe-burger med Vegan Mince, syltede agurker og rå grøntsager
USA
Den klassiske version af de amerikanske Sloppy Joe-sandwiches/burgere er en almindelig sandwich, der serveres i skolecafeterier og køkkener over hele landet. Den kan laves på ca. 20 min. og er en lidt snasket burger, så servér med en gaffel og masser af servietter.
- 10 Portions
Submitted by Zia Johansen on Mon, 03/22/2021 - 01:07
Ingredienser
- 4 stk løg
- 3 fed hvidløg
- 400 g gulerødder
- 6 stilke blegselleri
- 100 ml vegetabilsk olie
- 2 spsk tørret oregano
- 1 spsk tørret timian
- ½ tsk cayennepeber
- 800 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 1 l hakket tomat
- 60 ml OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi
- 200-300 g spæde rødbeder
- 300 g syltet agurk
- 2-3 stk romainesalat
- 10 stk burgerboller
- Rens løg, hvidløg, gulerødder og selleri og hak dem i fine tern.
- Steg grøntsagerne i en stor gryde med olie ved medium varme i 5 min.
- Tilsæt oregano, timian, cayennepeber og Hälsans Kök® Vegan Mince og rør det godt sammen.
- Tilsæt hakket tomat og OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi og lad det koge i 20-30 min., til det bliver til en tyk sauce. Smag til med salt og peber.
- Rens rødbederne, og skær dem meget fint i skiver på et mandolinjern.
- Skær agurken i skiver på langs, og rens og skær romainesalaten i skiver.
- Varm burgerbollerne, servér alle ingredienserne i forskellige skåle og tallerkener, så alle kan bygge deres egne burgere.
Produkter anvendt i opskriften
Tip
- Lav en stor portion af farsen, og brug den til en pastaret, til rå grøntsager eller til spaghetti.
- Krydr Hälsans Kök® Vegan Mince med chipotle eller andre mexicanske krydderier.