Sloppy Joe-burger med Vegan Mince, syltede agurker og rå grøntsager

USA

Den klassiske version af de amerikanske Sloppy Joe-sandwiches/burgere er en almindelig sandwich, der serveres i skolecafeterier og køkkener over hele landet. Den kan laves på ca. 20 min. og er en lidt snasket burger, så servér med en gaffel og masser af servietter.

  • 10 Portions

Ingredienser

  • 4 stk løg
  • 3 fed hvidløg
  • 400 g gulerødder
  • 6 stilke blegselleri
  • 100 ml vegetabilsk olie
  • 2 spsk tørret oregano
  • 1 spsk tørret timian
  • ½ tsk cayennepeber
  • 800 g Hälsans Kök® Vegan Mince
  • 1 l hakket tomat
  • 60 ml OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi
  • 200-300 g spæde rødbeder
  • 300 g syltet agurk
  • 2-3 stk romainesalat
  • 10 stk burgerboller
     
  1. Rens løg, hvidløg, gulerødder og selleri og hak dem i fine tern.
  2. Steg grøntsagerne i en stor gryde med olie ved medium varme i 5 min.
  3. Tilsæt oregano, timian, cayennepeber og Hälsans Kök® Vegan Mince og rør det godt sammen.
  4. Tilsæt hakket tomat og OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi og lad det koge i 20-30 min., til det bliver til en tyk sauce. Smag til med salt og peber.
  5. Rens rødbederne, og skær dem meget fint i skiver på et mandolinjern.
  6. Skær agurken i skiver på langs, og rens og skær romainesalaten i skiver.
  7. Varm burgerbollerne, servér alle ingredienserne i forskellige skåle og tallerkener, så alle kan bygge deres egne burgere.
     

Tip

  • Lav en stor portion af farsen, og brug den til en pastaret, til rå grøntsager eller til spaghetti.
  • Krydr Hälsans Kök® Vegan Mince med chipotle eller andre mexicanske krydderier.