Skaldyrssuppe med ostetimbale

  • 10 Portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser

Skaldyrssuppe:

Ostetimbale:

  • 2 stk æg
  • 2 dl mælk
  • 2 spsk vodka
  • salt og peber
  • 400 g västerbottenost, revet (alternativt anden lagret fast ost)
  • smør til formene

Fremgangsmåde

Skaldyrssuppe:

  1. Hak løgene og svits dem i olien sammen med tomatpuréen, indtil løgene er bløde.
  2. Tilsæt OSCAR® Signature Skaldyrsfond, OSCAR® Fiskefond koncentrat, OSCAR® Hummerfond koncentrat, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og vand. Lad det koge i 5 min.
  3. Tilsæt fløde og lad det hele koge sammen til en ensartet konsistens. Lige inden servering tilsættes sauternes, og det smages til med salt og peber.

Ostetimbale:

  1.  Lav en æggestand på æg, mælk og vodka. Smag til med salt og peber. Bland den revne ost i.
  2.  Smør små portionsforme. Fyld formene og bag i ovnen ved 175˚ C i 20 min.
  3.  Server suppen i en dyb tallerken med timbalen i midten.