Skaldyrs croutons med skaldyrsmayo

  • 10 Portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser
 

Croutons:

Garniture:

Skaldyrsmayo:

Fremgangsmåde
 

  • Riv brødet i grove stykker og vend det med OSCAR® Signature Skaldyrsfond og lad det suge fonden til sig i 2 min.
  • Bag brødet i 5 min. ved 180ºC, til de er tørre udenpå og svampede indeni
  • Ved servering friteres brødet i olie til de er gyldnede og sprøde
  • Fennikel skæres i skiver på 0,5 cm og bages ved 220ºC i 25 min. til de er sorte og gennemtørre.
  • Fenniklen blendes til et fint pulver som sigtes og blandes med OSCAR® Fiskebouillon granulat.
  • OSCAR® Signature Skaldyrsfond koges op med havtornsaft og smør og smages til med salt og peber.
  • Køl herefter massen ned til 15ºC og blend med espuma pulver. Hæld på en sifon flaske og tilsæt 2 partroner.
  • Ved servering sprøjtes mayo’en op og drysses med fennikelaske