Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Login
eller
Registrer dig
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Specialkost
Anvendelse, tips & tricks
Hälsans Kök®
Produkter
Opskrifter
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Nestlé
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Klar
Shoyu Ramen
5
Portions
Print
Opskrift og fremgangsmåde
Opskrift og fremgangsmåde
Ingredienser
2 fed hvidløg
30 g frisk ingefær
1 ltr
OSCAR® Signature Kyllingebouillon
5 dl
OSCAR® Signature Svinefond
10 ml
OSCAR® Svampefond koncentrat
½ stk rød chili
45 ml sojasauce, lavsalt
fiskesauce
60 ml mirin
Forslag til toppings:
chachu gris
shiitakesvampe
forårsløg
pak choi
soba nudler
spirer
radiser
sort sesamfrø
shoyu tamago, æg
Fremgangsmåde
Pil og skræl hvidløg og ingefær og skær i skiver.
Miks alle ingredienser sammen og lad ramen simre ca. 20 minutter. Lad den hvile i en time.
Sigt ramen, varm op og hæld over kødet, de klargjorte grønsager og de forkogte soba nudler.
Pynt med spirer, radiser, forårsløg, sesamfrø og shoyu tamago.
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Signature Kyllingebouillon
Varenr.: 01922
1 l karton - Klar til brug
Flere produktdetaljer
OSCAR® Signature Svinefond
Varenr.: 296513
1 l karton - Klar til brug
Flere produktdetaljer
OSCAR® Svampefond koncentrat
Varenr.: 296303
0,98 l flaske
Flere produktdetaljer