Sensational™ Sausage og stuvet grønkål m. varme krydderier

Klassisk og traditionel - også når julefrokosten til dine gæster skal være vegetarisk.  

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Sautér grønkålen i smør i 1-2 minutter og tilsæt derefter fløde, stjerneanis og kanel. Lad det simrekoge i ca. 20-30 min. Tilsæt evt. en smule vand, hvis den bliver for ”tør”.
  2. Smag grønlangkålen til med sukker, salt, friskkværnet peber og en smule fintrevet muskatnød.
  3. Når kålen er mør, kan det evt. jævnes efter ønske. Lad gerne grønkålen koge videre i 3-5 minutter under omrøring, efter den er jævnet.
  4. Steg Hälsans Kök® Sensational™ Sausage sprøde og gylden ved middelvarme og indtil de opnår en kernetemperatur på 74°C.
  5. Server sammen med den stuvede grønkål. 

Tip

Hvis du ønsker at tilføre yderligere smag til Hälsans Kök® Sensational™ Sausage, kan du f.eks. under tilberedningen glacere med OSCAR® Stegt Smag krydderi