Sensational peber "bøf" med aromatisk demi glace og glaserede grøntsager

  • 10 Portions

Ingredienser

Aromatisk demi glace 

Ekstra 

  1. Forvarm ovnen og en bageplade til 250°C. 
  2. Smør de frosne Hälsans Kök® Sensational™ Burger med OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta og grill dem af i ovnen i 7-9 minutter, indtil de har en kernetemperatur på 74°C.
  3. Bland vand, OSCAR® Demi Glace Sauce granulat og OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi sammen og bring i kog i 3-5 minutter. Tilsæt citrontimianen. 
  4. Skær broccolien i mindre stykker og damp dem al dente i olivenolie, OSCAR® Grønsagsfond koncentrat og vand. 
  5. Blancher persillen og tilsæt den lige inden servering, sammen med de syltede rødløg, forårsløg og glacér det hele ind sammen med broccolien. 

Tip

  • Sensational™ Burger kan også pandesteges sammen med finthakket hvidløg og timian i stedet.