

Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/04/2021 - 01:50
Ingredienser
- 10 stk Hälsans Kök® Sensational™ Burger, frosne
- 50 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
Aromatisk demi glace
- 80 g OSCAR® Demi Glace Sauce granulat
- 900 ml vand
- 20 ml OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi
- 3 stilke citrontimian
Ekstra
- 800 g broccoli
- 50 g syltede rødløg
- 30 g bredbladet persille
- 5 stk forårsløg
- 15 ml OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
- 20 ml olivenolie
- 50 ml vand
- Forvarm ovnen og en bageplade til 250°C.
- Smør de frosne Hälsans Kök® Sensational™ Burger med OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta og grill dem af i ovnen i 7-9 minutter, indtil de har en kernetemperatur på 74°C.
- Bland vand, OSCAR® Demi Glace Sauce granulat og OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi sammen og bring i kog i 3-5 minutter. Tilsæt citrontimianen.
- Skær broccolien i mindre stykker og damp dem al dente i olivenolie, OSCAR® Grønsagsfond koncentrat og vand.
- Blancher persillen og tilsæt den lige inden servering, sammen med de syltede rødløg, forårsløg og glacér det hele ind sammen med broccolien.
Tip
- Sensational™ Burger kan også pandesteges sammen med finthakket hvidløg og timian i stedet.