Sensational™ Burger med svampe og rösti

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Rens og skær svampe. Steg dem af i olie og deglacér dem i OSCAR® Svampefond koncentrat og sæt dem til side.
  2. Skræl og skærm løge i ringe på 1 cm og grill dem til de er al dente. 
  3. Bland den veganske creme fraiche dressing med OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta.
  4. Forvarm ovnen og en bageplade til 250°C. 
  5. Kom de frosne Hälsans Kök® Sensational™ Burger i ovnen når den er varm. Grill dem i 6-8 min, til de har en kernetemperatur på 74°C. 
  6. Steg kartoffel rösti sprøde. 
  7. Rist burgerbollerne og saml dem med Hälsans Kök® Sensational™ Burger, spinat, vegansk cheddar, svampe, rösti, dressing og grillede rødløg.