
Submitted by Zia Johansen on Wed, 03/10/2021 - 02:41
Ingredienser
- 10 stk Hälsans Kök® Sensational™ Burger
- 50 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- 210 g OSCAR® Hollandaise Sauce pasta
- 1 l vand
- 1 dl ramsløgsolie
- 600 g nye kartofler, forkogte
- 400 g broccolini
- 1 bundt asparges
- 2 bundter forårsløg
- 1 stk radicchio salat
- 50 g smør
- ramsløgskapers
- Forvarm ovnen til 250°C med en bageplade.
- Smør Hälsans Kök® Sensational™ Burger med OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta og grill den i ovnen i 7-9 min., til den når en kernetemperatur på 74°C.
- Blanchér broccolini og asparges i letsaltet vand.
- Sautér broccolini og asparges i smør og bland skrællede kartofler, forårsløg og radicchio i. Smag til med salt og peber.
- Rør OSCAR® Hollandaise Sauce pasta ud i vandet under opvarmning. Saucen koges et par minutter, tilsæt langsomt ramsløgolie til saucen.
- Servér Hälsans Kök® Sensational™ Burger med grøntsagerne, ramsløgskapers samt ramsløghollandaise ved siden af.