Sensational™ Burger med grillede asparges, marineret rabarber og kold estragonsauce

  • 10 Portions

Ingredienser

Kold estragonsauce

  1. Forvarm ovnen til 250°C med en bageplade. 
  2. Smør Hälsans Kök® Sensational™ Burger med OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta og grill den i ovnen i 7-9 min., til den når en kernetemperatur på 74 °C.
  3. Skyl og trim asparges og grill dem på en grillpande. 
  4. Skræl rabarberstængerne og skær dem i tern.
  5. Bland OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi, OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta, OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta og sherryeddike sammen. Tilsæt langsomt estragonolien. Bland med rabarber og friskhakket estragon.
  6. Servér Hälsans Kök® Sensational™ Burger med grillede asparges, rabarber og estragonsauce, ærteskud og tallerkensmækker.

Tip

  •  Erstat den kolde saucedressing med en vegansk demi glace.