
Submitted by Zia Johansen on Wed, 03/10/2021 - 01:43
Ingredienser
- 10 stk Hälsans Kök® Sensational™ Burger
- 50 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- 2 bundter grønne asparges
- 1 bundt friske rabarber
- ærteskud
- estragon
- tallerkensmækker
Kold estragonsauce
- 80 g OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi
- 40 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- 40 g OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta
- 1 dl estragonolie
- 80 g sherryeddike
- Forvarm ovnen til 250°C med en bageplade.
- Smør Hälsans Kök® Sensational™ Burger med OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta og grill den i ovnen i 7-9 min., til den når en kernetemperatur på 74 °C.
- Skyl og trim asparges og grill dem på en grillpande.
- Skræl rabarberstængerne og skær dem i tern.
- Bland OSCAR® Vegansk Oksesmag krydderi, OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta, OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta og sherryeddike sammen. Tilsæt langsomt estragonolien. Bland med rabarber og friskhakket estragon.
- Servér Hälsans Kök® Sensational™ Burger med grillede asparges, rabarber og estragonsauce, ærteskud og tallerkensmækker.
Tip
- Erstat den kolde saucedressing med en vegansk demi glace.