Saltet strudel med Vegan Mince, chutney og abrikos

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Sauter løg og æbler i lidt olie og tilsæt herefter Hälsans Kök® Vegan Mince, OSCAR® Devil’s Jam Chutney, abrikos og krydderier. Lad det simre i ca. 10 min og tilsæt evt. lidt vand, så det ikke brænder på. Smag til med salt og peber. 
  2. Tag et ark filodej og placer det på et tørt bord. Pensel med smagsneutral olie og placer endnu et ark filodej ovenpå. Forsæt denne procedure med min. 5 lag. 
  3. Fordel fyldet i midten af filodejen og rul dejen halvt over. Luk enderne ind mod fyldet og rul helt rundt. Herefter har du en lukket strudel, hvor filodejen indkapsler hele fyldet.
  4. Pensel din strudel med olie og bag den i ovnen i 20-25 min. ved 200°C, til den er gylden og sprød. 
     

Tip

Du kan med fordel drysse din strudel med en blanding af flormelis og eddikepulver.