

Submitted by Zia Johansen on Tue, 09/22/2020 - 05:21
Ingredienser
- 500 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 900 g filodej
- 4 æbler, i tern
- 2 rødløg, i tern
- 50 g pistacienødder
- 100 g tørret abrikos, i tern
- 100 g OSCAR® Devil’s Jam Chutney
- 1 tsk stødt kanel
- 1 dl smagsneutral olie
- Sauter løg og æbler i lidt olie og tilsæt herefter Hälsans Kök® Vegan Mince, OSCAR® Devil’s Jam Chutney, abrikos og krydderier. Lad det simre i ca. 10 min og tilsæt evt. lidt vand, så det ikke brænder på. Smag til med salt og peber.
- Tag et ark filodej og placer det på et tørt bord. Pensel med smagsneutral olie og placer endnu et ark filodej ovenpå. Forsæt denne procedure med min. 5 lag.
- Fordel fyldet i midten af filodejen og rul dejen halvt over. Luk enderne ind mod fyldet og rul helt rundt. Herefter har du en lukket strudel, hvor filodejen indkapsler hele fyldet.
- Pensel din strudel med olie og bag den i ovnen i 20-25 min. ved 200°C, til den er gylden og sprød.
Produkter anvendt i opskriften
Tip
Du kan med fordel drysse din strudel med en blanding af flormelis og eddikepulver.