Saltet laks med OSCAR® Røget Smag krydderi

Saltet laks med OSCAR® Røget Smag krydderi og Hovmestersauce.
  • 10 Portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser

Hovmestersauce:

Fremgangsmåde

Laks:

  1. Trim laksen og drys med salt og sukker blanding. Mariner 1 døgn (gerne i vakuum pose).
  2. Pensel med OSCAR® Røget Smag krydderi lige inden servering, og skær i tynde skiver.

Hovmestersauce:

  1. Pisk alle ingredienser sammen på nær smagsneutral olie og dild.
  2. Tilsæt olien i en tynd stråle mens du pisker/blender massen, så det bliver en ensartet cremet dressing. Tilsæt evt. hakket frisk dild lige inden servering. 

Tip: Du kan bage laksen og efterfølgende pensle med OSCAR® Røget Smag krydderi for at opnå en konsistens af varmrøget laks.