Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Start
OSCAR®
Produkter
Opskrifter
Anvendelse, tips & tricks
Specialkost
Hälsans Kök®
Nyheder
Nestlé Professional Food Nordic
Brochure bibliotek
Find din kontaktperson
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samfundet
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Citrontærte med marengs
10
Portions
Print
Opskrift og fremgangsmåde
Opskrift og fremgangsmåde
Ingredienser
Tærtebase:
1 stk forbagt tærtebund
400 g
Nestlé Sødet Kondenseret Mælk
45 g
OSCAR® Premium Citron Pasta
50 ml vand
Marengs til top og flager:
100 g pasteuriseret æggehvider
150 g flormelis
25 g
OSCAR® Premium Citron Pasta
20 g vaniljesukker
Fremgangsmåde
Bland kondenseret mælk og
OSCAR® Premium Citron Pasta
og vand i en skål og pisk ved høj hastighed i 5-10 min.
Hæld citroncremen i mørdejstærten og sæt kagen i køleskabet.
Pisk æggehvider og flormelis til en blød marengs. Tilføj
OSCAR® Premium Citron Pasta
og vaniljesukker.
Smør 2/3 marengsen ud på non-stick papir og dehydrer ved 75°C i 6-12 timer. Du kan også bruge en almindelig ovn.
Resten af massen fyldes på sprøjtepose, sprøjtes på tærten og brændes med en brænder.
Anret kagen og pynt med marengsflagerne.
Video of Citrontærte med marengs
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Premium Citron Pasta
Varenr.: 296559
450 g bøtte
Flere produktdetaljer
Nestlé Sødet Kondenseret Mælk
Varenr.: 12134071
12 x 397 g
Flere produktdetaljer